Laatste nieuws...

Nieuwe site

De site van de academie voor muziek-woord-dans is verhuisd naar het volgende adres:

https://www.heist-op-den-berg.be/academie-muziek-woord-dans

 

Verkeershinder

Op maandag 11 maart en dinsdag 12 maart ( vlak na de krokusvakantie) zal de Paul Van Roosbroecklaan afgesloten zijn voor asfalteringswerken.Het is wel mogelijk om de Hof Van Riemenstraat in te rijden via de Herentalsesteenweg en zo op de parking te geraken.Dit straatje is echter niet geschikt om tweerichtingsverkeer te laten passeren en zo kan er een gevaarlijke verkeerssituatie ontstaan.De beste optie is om de Kiss & Ride aan de voorkant van de academie te gebruiken. 

Toonmoment dans

Er zijn nog plaatsen vrij!

Schenking orgel Carolus Borromeus

De kerkraad van Sint-Carolus Borromeus te Antwerpen heeft op 10 december 2018 in haar vergadering beslist om het Johannesorgel dat zich op de gaanderij van de kerk bevindt te schenken aan de Gemeentelijke Academie Muziek-Woord-Dans.Het betreft een Johannesorgel type Opus 1410 met 3 manualen en een pedaal.Op 4 februari hebben 4 mannen van de dienst Technische zaken van de gemeente Heist-op-den-Berg samen met enkele mensen van de academie het orgel verhuisd.Het was een huzarenstukje om het via de trap van de gaanderij van de prachtige barokkerk heelhuids naar beneden te krijgen, maar het is g

Deze week in de academie:

Werken academie

Beste buurtbewoners, 
 
Op vrijdag 25 januari monteren wij onze bouwkraan op de werf. Om deze opbouw te realiseren, is een mobiele kraan nodig. Deze mobiele kraan zal opgesteld worden in de Oude Godstraat, juist voor de werfzone. 
 

Toonmomenten tot aan de kerstvakantie

Voor de kerstvakantie kan u nog genieten van de volgende toonmomenten:

Telefoonpanne

Vandaag was de academie niet telefonisch bereikbaar. Het euvel is voorlopig verholpen met één voorlopige, gemeenschappelijke lijn met de tekenacademie.

Om deze lijn niet over te belasten, vragen we u om alleen in dringende gevallen te telefoneren. U kan ons ook altijd bereiken via ons mailadres info@muwodaheist.be.

Dank voor uw begrip.

Geen omleidingen deze week

OPGELET!
Volgens de laatste berichten zijn de werken aan de Paul Van Roosbroecklaan (die deze en volgende week gepland waren) uitgesteld tot na de winter. Dit wil zeggen dat er geen omleidingen zullen zijn en dat de school bereikbaar is zoals nu.

Inhuldiging tijdscapsule

Op vrijdag 28 september werd om 11uur de officiële start gevierd van de uitbreidings- en verbouwingswerken van de gemeentelijke academies.
Het gemeentebestuur, de architect en de beide directeurs Martine Vermeylen en Dirk Lemmens, stelden de tijdscapsule voor die een plaats krijgt in de fundering. In de capsule werden een aantal attributen geplaatst die verwijzen naar de academies: een paar balletschoentjes, drumstokken, verfborstels, een toneelscript en enkele folders.

Pagina's

Abonneren op muwodaheist RSS