Laatste nieuws...

NIEUW! Klavierklas

Klavierklas: orgel én piano

 

Het meest bekende klavierinstrument is ongetwijfeld de piano. 

Instrumentenvoorstelling

Als je het moeilijk vindt om een instrument te kiezen, neem dan eens een kijkje op onze instrumentenvoorstelling-pagina!

Beethoven-concert

Het Diamond Symphonic onder leiding van  André Walschaerts (Dirigent),  Svenja Van Driessche (Viool), Tom Hermans (Piano) en het Vocaal Ensemble Academie onder leiding van Lydia Van den Berckt zetten het nieuwe academiejaar feestelijk in met een uniek Beethoven-concert. Zij brengen drie instrumentale meesterwerken en twee vocale pareltjes.locatie: Schouwburg CC Zwanebergtickets: Inkom:  20€ vvk, 22€ kassa; 12€ -13jaartickets verkrijgbaar vanaf 25 juni

Proclamatie

De leerlingen muziek en Woord uit de Lagere 4, Middelbare 3 en Hogere 3 en de leerlingen Dans uit de Lagere 6, Middelbare 3 en Hogere 3 mogen hun getuigschrift komen halen in de Schouwburg van CC Zwaneberg op donderdag 28 juni om 19 uur.  Nadien zijn zij en hun ouders welkom op de receptie die hen wordt aangeboden door de academie.

NIEUW! Muziekinitiatie

Muziekinitiatie ...    In de eerste graad (twee studiejaren) kan je starten vanaf zes jaar. In de lessen muziekinitiatie (1lestijd/week) maken de leerlingen op een speelse manier kennis met muziek.  Zingen, bewegen, speelse oefeningen op ritme-instrumentjes...

NIEUW! Kinderkoor

Kinderkoor ...
    kinderkoor: voor leerlingen van 6 tot 10 jaar is er (facultatief) mogelijkheid tot het volgen van kinderkoor op vrijdag.

Een speelse en leerrijke aanvulling op de muziekinitiatie of gewoon een uurtje komen zingen met leeftijdsgenootjes.

Herinschrijvingen

Je kan je al herinschrijven voor volgend schooljaar tot 27 juni. Daarna kan je herinschrijven vanaf 24 augustus maar gelieve indien mogelijk de herinschrijving te doen voor 1 september.

Opendeurdag

Er verandert heel wat in de Academie voor muziek-woord-dans... Als je vragen hebt over de nieuwe structuur, kom dan zeker naar de opendeurdag op 16 juni! Het ganse team staat voor je klaar in Putte van 9.30 tot 12 uur, in Heist -op-den-Berg van 13.30 tot 17 uur.

BELANGRIJK

Volgende week worden de Units verplaatst van de parking naar de Oude Godstraat.
Daarom is op dinsdag 12 juni de voorkant van het gebouw NIET toegankelijk !
Je kan het gebouw ALLEEN langs de ACHTERKANT betreden.

 

De Oude Godstraat blijft afgesloten voor verkeer tot 15 juni 2018.
Vanaf 15 juni in de namiddag zal er terug éénrichtingsverkeer mogelijk zijn in de richting van het centrum.

Help!!! Waarheen volgend jaar???

Als je dit jaar al les volgde aan de Academie en je vindt de weg niet in de nieuwe structuur, vind je hier een wegwijzer .

Bij twijfel kan je steeds je leraar of een secretariaatsmedewerker contacteren.

Pagina's

Abonneren op muwodaheist RSS