Laatste nieuws...

Toonmomenten tot aan de kerstvakantie

Voor de kerstvakantie kan u nog genieten van de volgende toonmomenten:

Telefoonpanne

Vandaag was de academie niet telefonisch bereikbaar. Het euvel is voorlopig verholpen met één voorlopige, gemeenschappelijke lijn met de tekenacademie.

Om deze lijn niet over te belasten, vragen we u om alleen in dringende gevallen te telefoneren. U kan ons ook altijd bereiken via ons mailadres info@muwodaheist.be.

Dank voor uw begrip.

Geen omleidingen deze week

OPGELET!
Volgens de laatste berichten zijn de werken aan de Paul Van Roosbroecklaan (die deze en volgende week gepland waren) uitgesteld tot na de winter. Dit wil zeggen dat er geen omleidingen zullen zijn en dat de school bereikbaar is zoals nu.

Inhuldiging tijdscapsule

Op vrijdag 28 september werd om 11uur de officiële start gevierd van de uitbreidings- en verbouwingswerken van de gemeentelijke academies.
Het gemeentebestuur, de architect en de beide directeurs Martine Vermeylen en Dirk Lemmens, stelden de tijdscapsule voor die een plaats krijgt in de fundering. In de capsule werden een aantal attributen geplaatst die verwijzen naar de academies: een paar balletschoentjes, drumstokken, verfborstels, een toneelscript en enkele folders.

Toegangsweg tot de academie

Je kan er niet naast kijken...de werken voor het nieuwe academiegebouw zijn gestart. Daar horen natuurlijk ook wat ongemakken bij. De situatie op en rond de werf verandert in deze beginfase nog dagelijks. In de Oude Godstraat (éénrichtingsverkeer richting centrum) kan je de kiss&ride- zone voorbij de klascontainers gebruiken. Langs de achterzijde van de academie wordt aan een corridor gewerkt om de voetgangers veilig tot aan de deur te loodsen.

Open moment klavierklas

Vanaf dit schooljaar kan je kiezen voor klavierklas waarbij je piano én orgel leert spelen. Op vrijdag 7 september tussen 17.30 en 18.30 uur kan je bij Iris Eysermans komen kennismaken met dit nieuwe vak tijdens een open moment in de kerk van Heist-Goor.

Beethoven-concert

Het Diamond Symphonic onder leiding van  André Walschaerts (Dirigent),  Svenja Van Driessche (Viool), Tom Hermans (Piano) en het Vocaal Ensemble Academie onder leiding van Lydia Van den Berckt zetten het nieuwe academiejaar feestelijk in met een uniek Beethoven-concert. Zij brengen drie instrumentale meesterwerken en twee vocale pareltjes.locatie: Schouwburg CC Zwanebergtickets: Inkom:  20€ vvk, 22€ kassa; 12€ -13jaartickets verkrijgbaar vanaf 25 juni

Proclamatie

De leerlingen muziek en Woord uit de Lagere 4, Middelbare 3 en Hogere 3 en de leerlingen Dans uit de Lagere 6, Middelbare 3 en Hogere 3 mogen hun getuigschrift komen halen in de Schouwburg van CC Zwaneberg op donderdag 28 juni om 19 uur.  Nadien zijn zij en hun ouders welkom op de receptie die hen wordt aangeboden door de academie.

NIEUW! Muziekinitiatie

Muziekinitiatie ...    In de eerste graad (twee studiejaren) kan je starten vanaf zes jaar. In de lessen muziekinitiatie (1lestijd/week) maken de leerlingen op een speelse manier kennis met muziek.  Zingen, bewegen, speelse oefeningen op ritme-instrumentjes...

NIEUW! Kinderkoor

Kinderkoor ...
    kinderkoor: voor leerlingen van 6 tot 10 jaar is er (facultatief) mogelijkheid tot het volgen van kinderkoor op vrijdag.

Een speelse en leerrijke aanvulling op de muziekinitiatie of gewoon een uurtje komen zingen met leeftijdsgenootjes.

Pagina's

Abonneren op muwodaheist RSS