Werken academie

Beste buurtbewoners, 
 
Op vrijdag 25 januari monteren wij onze bouwkraan op de werf. Om deze opbouw te realiseren, is een mobiele kraan nodig. Deze mobiele kraan zal opgesteld worden in de Oude Godstraat, juist voor de werfzone. 
 
Voor deze werken zal de Oude Godstraat vanaf het kruispunt met de Herentalsesteenweg tot aan het kruispunt met de Frans Coeckelbergsstraat van 4 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds afgesloten worden. 
 
Voor de bewoners van de Oude Godstraat tot en met huisnummer 13 wordt er toegang voorzien via de Frans Coeckelbergsstraat.  De bewoners van de Oude Godstraat vanaf huisnummer 15 hebben toegang via de Herentalsesteenweg. Het verbindingswegje tussen de Oude Godstraat en de Landekenstraat wordt  afgesloten voor onbevoegden. 
 
Voor voetgangers blijft de verbinding aan de achterzijde van de academie toegankelijk. Zo is het mogelijk om op een veilige manier van de Hof van Riemenstraat naar de Oude Godstraat (en omgekeerd) te wandelen. 
 
De site wordt gedurende de werkzaamheden volledig omheind en is niet toegankelijk voor onbevoegden. 
 
Wij proberen de hinder voor de buurt zoveel mogelijk te beperken en rekenen op jullie begrip om deze werken tot een goed einde te brengen. 
 
 
Werfteam ACADEMIE